Ádám és Betti 2013.01.30. 22:35

Kedd, azaz BellaVita. :)

Nagyon sok izgalmas dologgal nem tudom indítani a napi történeteket, ami a reggeleket illeti, hiszen mindig ugyanaz van. Szörnyű nehéz ébredés, kóma a konyhában, tekerés a dombra, álmos szlovén nyelvórák. A mai napon elég megfogyatkozott létszámmal vettünk részt a tanfolyamon, gondolom kemény party volt előző este, mert török és olasz srácaink kidőltek. :D

Óra után meglátogattuk a gimnazista diákok koliját, ahol a menzán 1.37 euróért kajálhattunk. Hát mit is mondjak... Megéri az a plusz 1 euró egy normális étteremben kínált ebédért. Nem volt valami finom, de olyan jól laktunk vele, hogy én meg sem bírtam enni az egészet. Ezután felfedeztük a Kopert kicsit jobban, mint az elmúlt hét bármely napján. Sétáltunk a tengerpart azon részén, ahova eddig lusták voltunk elmenni. Hangulatos kis promenád, mindenki ott futkározik, sétáltatja a kutyáját, vannak padok. Bár most nem volt annyira zsírkirály, mert elég hideg szél fújt a tenger felől. A kb. másfél órás felfedező túra után hazatekertünk, ahol agonizálva nekiálltam a képek szerkesztésének és fácséra töltésének, ami eltartott körülbelül egész délután, de megérte, mert sokkal jobban szeretem visszanézni őket így, mint nyers állapotukban. 

Mivel kedd van, ezért ma este van a Bellavitában az erasmusos diákok számára Paradicsomnak számító buli, ahol minden pia 2 euróba kerül. A hely eléggé kicsi, a zene sem túl jó, de azt hiszem erről már írtam. A legnagyobb előnye, hogy kb. 5 perc sétára van a házunktól és minden buli alkalmával tele van ismerősökkel. A paré előtt úgy volt idejönnek néhányan iszogatni, de végül mindenféle bonyodalom miatt úgy alakult, hogy mégsem. Nagy nehezen olyan fél 11 tájt rávettük magunkat, hogy elinduljunk, aztán mire odaértünk már nem is volt olyan rossz. A zene most sem volt világklasszis, de a sok új ismerős dobott a hangulaton, illetve a vége felé már nem is játszott a déjé olyan szörnyű számokat. Fél háromra haza is értünk, majd bedőltünk aludni, mert másnap megint a megszokott történet volt terítéken.

8daypage.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ifeelslovenia.blog.hu/api/trackback/id/tr805054034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása